ПРОДАЖБА И ЦЕНИ

 

 ПРОДАЖБА И ЦЕНИ:

Влезте в избраната от Вас страница, там ще може да разгледате всичко за дадена моя творба. Прочетете внимателно всичко написано. Цената на всяка една творба е посочена там. с нейните размери и подробно описание за нея.

Ако сте харесали някое мое произведение и пожелаете да го закупите, моля, свържете се с мен да уточним детайлно всичко, което Ви интересува и е необходимо.

За да поръчате избраното от Вас е необходимо да се свържете с мен – Оги Новаков.

телефон:  0896822950  Моля, обаждайте се без притеснение за всякакви въпроси свързани с творчеството ми.

имейл: ogipaint59@abv.bg

на КОНТАКТ С МЕН

на лични съобщения във ФЕЙСБУК тук >>> https://www.facebook.com/ogi.novakov

 

Моля, изпратете точен адрес, Вашите имена и телефон за връзка.

Посочете наименованието на това, което сте си избрали. Аз ще се свържа с Вас непременно.

Не се притеснявайте да ми пишете и да зададете Вашите въпроси. Бъдете сигурни, че с радост ще отговоря на всичко, което Ви интересува свързано с моите произведения.

 

 ПОКУПКА И ПОРЪЧКА:

ПОКУПКА НА МОЕ ПРОИЗВЕДЕНИЕ: За да закупите избраното от Вас мое произведение, моля, свържете се с мен. Цената на всяка творба е посочена на страницата й. Всичко е включено в цената с изключение на доставката.

След като предварително се свържете с мен, Вие трябва да ми посочите: име, точен адрес и телефон за връзка. Уточняваме подробностите за това, което сте избрали да закупите и кога желаете да го получите.

Подготовката отнема определените на страницата работни дни (но винаги могат да се направят и изключения). Изработване и пакетиране (освен ако не е в наличност). И така всичко е готово за изпращане. Ако имате някакви въпроси, или нещо неясно не се притеснявайте да се свържите с мен. Ще се радвам да помогна!

ПОРЪЧКА НА РЕПРОДУКЦИЯ: За да поръчате избраната от Вас репродукция на моя картина е необходимо да решите какъв ще е размера, рамката и др. подробности. Цената на всяка репродукция е посочена за съответния размер и рамка. Всичко е включено в цената с изключение на доставката.

След като предварително се свържете с мен за поръчка, Вие трябва да ми посочите: име, точен адрес и телефон за връзка. Уточняваме подробностите за това, което сте избрали да закупите и кога желаете да го получите.

Подготовката на Репродукцията отнема 3-4 работни дни (но могат да се направят и изключения). Обработка на платното, рисуване с маслени бои, рамкиране и пакетиране (освен ако не е в наличност). И така Репродукцията е готова за изпращане. Ако имате някакви въпроси, или нещо неясно не се притеснявайте да се свържите с мен. Ще се радвам да помогна!

ПОРЪЧКА НА ГОБЛЕН: За да поръчате избраният от Вас гоблен е необходимо да решите какъв ще е размера и вида. Цената е посочена за съответния размер и вид. Всичко е включено в цената с изключение на доставката. Подготовката за комплектоване на гоблена отнема 3-4 работни дни (освен ако не е в наличност). След което гоблена е готов за изпращане. Ако имате някакви въпроси, или нещо неясно не се притеснявайте да се свържите с мен. Ще се радвам да помогна!

ДРУГИ ПОРЪЧКИ: За да поръчате избраното от Вас, моля, свържете се с мен и ще обясня всичко подробно.

© Всяка, моя творба притежава Сертификат за автентичност със специфичен, персонален, идентификационен номер, регистриран в СБХ и НХГ по смисъла на чл. 7 от ЗКН и ПМС № 212. Мой печат и саморъчно поставен подпис на Сертификата. Също така печат и подпис на гърба на платното за да се гарантира, че творбата е ОРИГИНАЛНА!
/кражбата на интелектуална собственост е престъпление и се наказва строго от закона на РБългария/

 

 

 

 ДОСТАВКА:

За България:

След предварителна уговорка с мен, Вие сте ми посочили име, точен адрес и телефон за връзка. Доставката се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж до офис или до посоченият от Вас адрес. Прилагам задължително опция преглед при получаването. Ако поради някаква причина картината не отговаря на очакванията Ви, имате право да я върнете, като заплатите транспортните разходи.
Вземат се специални мерки за защита на картините.
Всяка творба е професионално опакована и се изпраща по избраният от Вас начин, за да се гарантира, че ще пристигне навреме и в перфектно състояние. 100% застраховани, доставени на адреса, който Вие предоставяте.

*Всички разходи по доставката се заплащат от купувача. /моля, свържете се с мен, ако желаете да попитате за сумата на тези разходи/

За София при желание и предварителна уговорка за среща, мога да доставя лично картината.
За повече информация моля, прочетете нашите правила!

За друга държава:

След предварителна уговорка с мен, Вие сте ми посочили име, точен адрес и телефон за връзка. Всяко закупено произведение, при изпращане на адрес в друга държаява изисква няколко дни допълнителна подготовка. Вземане на сертификат за износ през граница, пакетиране и др. Избраното от Вас произведение се подготвя и изпраща след получаване на заплащането от Ваша страна по избраният от Вас начин и се доставя чрез куриерска фирма. Доставка обикновено отнема около 5-9 работни дни, в зависимост от това до къде пътува.

*Всички разходи се заплащат от купувача. /моля, свържете се с мен, да уточним предварително сумата на тези разходи/

 

 

  • НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Плащането може да направите чрез:

*ПейПал *Уестърн Юниън *Изипей *Фастпей

наложен платеж по куриер *Еконт *Спиди *Банков превод на банкова сметка *

Уважаеми ценители на изкуството, при плащане приемам плащане чрез Пей Пал, Уестърн Юниън, Изи Пей, Фаст Пей, Банков превод, както и чрез наложен платеж по куриерска фирма. Плащането се извършва по предварителна уговорка с мен за избраният от Вас начин.
Щом направите плащането, веднага ще бъда в състояние да подготвя и изпратя избраното произведение към Вас. Или както по-горе е описано, при доставка от куриерска фирма с наложен платеж, пратката се заплаща от Вас заедно с доставката на място на самият куриер. Преди заплащане имате право да отворите и проверите избраната от Вас доставка.

Такси за доставка включват обработка и опаковане, както и пощенски разходи.
Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката.
Стойността на доставката варира в зависимост от адреса на изпращане.

*Повече за ПейПал може да научите тук >

 

  •  ПРАВИЛА:

Всяка маслена живопис, гоблен или друго мое творческо изделие е професионално опаковано от куриер за да се гарантира, че ще пристигне до вас навреме и перфектно. Аз изпращам всяко изображение със сертификат за автентичност, дата и подпис.

 

  •  РЕКЛАМАЦИЯ:

Всякакви ПОВРЕДИ или връщане ще бъдат разгледани за всеки отделен случай, така че да има максимална удовлетвореност към клиента.
Моля свържете се с мен възможно най-бързо след получаване на Вашият продукт.

* Важно! Предявяването на рекламация не трябва да става по-късно от деня на получаването и установяване на несъответствието пред доставчика!

* Важно! Транспортните разходи при връщане на закупеното, когато клиентът е решил да се откаже от продукта, се заплащат от купувача.

ГАРАНЦИЯ за изключително високо качество и дълготрайност. Лично отговарям за всяко мое произведение. Ако не сте доволни от качеството, може да върнете закупеното и да получите парите си обратно.

 

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Ако сте доволни от покупката си, бих се радвал на обратна връзка с вас!
Много благодаря!  

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.