МОЯТ БЛОГ 2018.12.07 – Годината на Земния Глиган

07.12.2018г. 07:30ч. Петък
автор: Оги Новаков

“2019 – годината на Земния Глиган!”

Според китайският зодиак, годината на Земния Глиган ще е изпълнена с късмет! 2019 г. е идеалното време, както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на Глигана ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на Земния Глиган. Той привлича към себе си успех във всички сфери на живота. Затова се препоръчва в дома, офиса или други места да има статуетка на Глиган.
Освен радостните моменти ще Ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

 

Нека погледнем какво крие годината на глигана по отношение на романтиката, любовта, връзките, парите, кариерата и здравето за всеки един от 12-те знака:

 

ПЛЪХ: Родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008.

Хороскопът на Плъха за 2019 предвижда, че ви предстоят много нови възможности! Първите месеци от годината ще бъдат време за изчистване на всякакви бъркотии, които сте допуснали през годината. Изглежда, че ще бъдете в някакъв емоционален цикъл и ще трябва да намерите изход от него, за да се чувствате възможно най-добре през годината на Кафявия земен глиган.

Представителите на зодия Плъх са умни, адаптивни и ги е грижа за останалите хора от този знак. Останалите ги намират за интелигентни, приятелски настроени, щедри и много забавни. Ето какво ви предстои през 2019 година:

Любов

Прогнозите за 2019 година са, че през първата част от годината ще се колебаете относно любовните си отношения. Може да нямате негативни въпроси, а просто общи такива. Може да се чудите дали да приключите връзката си, или да отидете на следващо ниво. Ако умеете да разрешавате конфликтите си с половинката си, вероятно ще напреднете в отношенията си. Не е добре да планирате бременност преди да преодолеете проблемите си.

Необходимо е да комуникирате с партньора си, независимо каква е ситуацията. Ако сте необвързани, това е момент да съблазните човек, който ви привлича. Опитайте се да се свържете с човек, който е подобен за вас и ще имате хармонична връзка.

През този период ще е благоприятно да се отървете от приятели, които не ви помагат, както и всякакви близки, които са груби с вас. Разчистете негативните хора от живота си, за да освободите място за позитивните.

Кариера

През Китайската 2019 година може да ви е трудно да успявате в работата и бизнеса. Също така е много вероятно да сте претоварени и да ви е трудно да подреждате приоритетите си. Опитвайте се винаги да правите онова, в което сте добри и да оставяте останалото за по-нататък. Също така, ако има „главен“ проект, съсредоточете се върху него. Колкото повече работа успявате да свършите, толкова по-вероятно е да ви забележат. Това ще ви бъде от полза през втората половина от годината.

Финанси

Китайският хороскоп предвижда, че макар и да ви е трудно в работата в началото на годината, финансите ви ще бъдат на добро ниво. Използвайте средствата си, за да изплатите дълговете си, както и да спестявате. Тази година ще трябва да се съсредоточите повече върху нуждите си в бъдеще, отколкото върху нещата, които искате сега.

Здраве

По отношение на физическото здраве, Плъховете ще имат по-малко енергия през китайската 2019 година. Ще ви се иска да си почивате повече, отколкото да тренирате, но не се безпокойте – мозъкът ви ще бъде много по-активен, отколкото тялото ви.

 

 

ВОЛ: Родените през 1925, 1937, 1949, 4961, 1973, 1985, 1997 или 2009.

Китайският хороскоп предвижда, че 2019 година ще бъде много по-спокойна за представителите на зодия Вол. Повечето аспекти от живота ви ще бъдат по стабилни през годината на Китайския кафяв глиган. Сега е времето да си починете и да правите нещата, които харесвате, докато все още имате време.

В живота Воловете са силни и работят усилено. Хората ги смятат за стабилни, на които можеш да имаш доверие, както и много амбициозни. Всички тези черти ще им помогнат през новата 2019 година.

Любов

Китайският хороскоп предвижда, че без значение какъв е статусът ви в любовта в началото на годината, нещата ще станат по-хубави до края ѝ. Вероятно ще отнесете връзката на следващото ниво, ако вече имате такава. Сексуално ще бъде отлична година – а също така е идеален период за забременяване.

Ако сте необвързани е много вероятно да имате сериозна връзка през тази година. До края на периода ще се чувствате по-независими от всякога. Това може да помогне или да развали връзката ви, в зависимост от това как използвате това свое усещане. Споделяйте мислите си с партньора и всичко ще бъде наред.

Важно е през този период да подсилите връзката си със семейството и приятелите си през тази година. Някои от роднините ви могат да ви помогнат да напреднете в личния си живот, затова не се бойте да молите за услуги.

Кариера

Според прогнозите ще получите много нови проекти през тази година. Но не става дума за нещо, с което да не можете да се справите – ще имате повече работа, отколкото сте свикнали, но вероятно ще имате възможността да влагате повече креативност от обичайното. Винаги помнете да разпределяте енергията си, за да не се уморявате прекалено. Ако имате собствен бизнес, определено ще отбележите напредък през годината на Глигана.

Финанси

Годишната прогноза за 2019 година е, че в началото на периода ще се сдобиете с известно количество допълнителни пари. Това е идеално време за инвестиции – независимо дали в акции, или в хобито ви. Средата на годината ще бъде стабилна по отношение на финансите, а в края се очаква нов неочакван приход.

Здраве

През годината на Глигана тялото и ума ви ще са по-силни от обичайното. Но трябва да ги развивате, за да не залинеят. Уверете се, че спазвате правилен хранителен режим и е добра идея да приемате витамини. Също така няма да е зле да започнете да се занимавате с някакъв спорт. Ще се чувствате изключително щастливи, когато се занимавате с физическа активност.

 

 

ТИГЪР: Родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 или 2010.

Тази година ще се чувствате пълни с физическа, ментална и творческа енергия. Ще имате усещането, че можете да постигнете всичко, което си наумите в годината на Кафявия земен глиган. Може да ви е трудно да приемете колко добре се чувствате, но ще свикнете – ще продължи дълго.

Представителите на тази зодия притежават са независими, любящи, амбициозни, обичат да управляват, да бъдат честни и да бъдат сурови. Всички тези черти ще определят как ще се развие годината им.

Любов

Китайският хороскоп предсказва, че любовният ви живот директно ще зависи от това какво е вашето отношение към концепцията за любовта. Ако сте романтични по природа, любовта ще е центърът на живота ви през годината. Ако не ви е особено грижа за срещи, секс и романтика, няма да се сблъсквате много с това.

Ако сте романтични, прекарвайте много време в това да подобрите връзката си. Може дори да планирате бебе. Ако не искате любовна връзка през годината, трябва да поработите върху подобряване на отношенията ви с приятелите си.

Годината е добра да се съсредоточите върху отношенията си с останалите. Може да се нуждаете от помощта на семейството си с роднините си, затова общувайте често с тях.

Кариера

Според прогнозите работата и бизнесът ще са много лесни за вас тази година. Вероятно някои от проектите ще ви се получават с лекота, благодарение на качествата ви. Ако работите усилено, ще бъдете забелязани в работата. Уверете се, че развивате комуникационните си умения, ще ви бъдат от огромна полза. Най-вероятно ще работите в екип, затова се уверете, че взимате най-доброто, което ви се предлага.

Финанси

Китайският хороскоп предвижда, че ще трябва да внимавате в работата и с финансите през тази година. Не забравяйте да плащате сметките си навреме и се опитайте да погасите поне една част от дълговете си. С течение на времето е добре да започнете да спестявате. И все пак не пропускайте да се глезите, когато ви се отдаде възможност!

Здраве

В началото на годината няма да имате много енергия, но тя ще се повишава с напредването на месеците. Ще искате постоянно да сте заети – независимо дали физически, или умствено. Ще ви се отдадат много възможности за развитие на тялото и духа – приемете ги! Опитайте се да се храните здравословно и да тренирате редовно, но не пропускайте и спонтанните възможности да бъдете активни.

 

 

ЗАЕК: Родените през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 или 2011.

Според китайския хороскоп тази година ще се сблъскате с много различни предизвикателства, но това не значи, че ще бъде неприятна. Всички усилия, които положите в годината на Глигана, ще бъдат възнаградени. Стига да бъдете търпеливи и отдадени да постигнете целите си, годината ще бъде обещаваща. Ще имате много повече ментална енергия през периода.

Представителите на зодия Заек обичат да бъдат част от група и имат стабилни семейни ценности. Те пазят своето със зъби и нокти, но са много честни и миролюбиви.

Любов

Прогнозите предвиждат, че ако сте в стабилна връзка в началото на 2019, вероятно нещата ще си останат такива. Това не е година на големи промени за вас. Насладете се на приятното време с партньора и семейството си. Независимо в какъв тип отношения сте, кажете на всички хора покрай себе си какви са нуждите ви и се уверете, че ги слушате внимателно, когато и те ви споделят. Колкото повече комуникирате, толкова по-малко вероятно е да се карате. Тази година е добър шанс и за бременност.

Ако търсите любов през 2019 година, опитайте се да потърсите на нови места, които са пълни с хора, които не познавате – каква отлична възможност за нова романтика!

Освободете се от стария си гняв към семейството и приятелите. Простете им, ако имат вина към вас – ще успеете да ги съзрете в нова светлина. Не бъдете импулсивни покрай приятелите и най-вече роднините си, за да не нараните чувствата им.

Кариера

Тази година ще бъде доста лесно за вас в кариерно отношение. Ще сте способни да разсъждавате по-ясно, отколкото преди. Уверете се, че обръщате достатъчно внимание на детайлите, за да не пропуснете нещо. Ще се наложи да обучавате хора, затова развийте комуникативните си умения.

Финанси

Приходите ви ще са стабилни през първата половина на годината. През юни обаче ще имате известни притеснения. Ще се наложи да изплатите някои дългове, но не забравяйте да се грижите и за сметките си. Можете да спестявате през първите месеци, за да избегнете критични моменти. Или пък да предприемете съвсем противоположната стратегия – да се поглезите, докато все още имате възможност.

Здраве

Китайският хороскоп предвижда, че ще имате много творчески мисли през тази година. Трябва да потренирате мускулите си, тъй като има възможност да отслабнат. Тренирайте ежедневно през лятото, докато времето е хубаво, както и не забравяйте да внимавате с какво се храните – ако прекалите с мазните храни и захарта, може да си доведете здравословни проблеми.

 

 

ДРАКОН: Родените през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988, 2000 или 2012.

2019 година предвижда, че ще имате повече креативна енергия, отколкото през последните няколко години. Уверете се, че я използвате в своя полза! Разпределяйте правилно темпото си през годината на Глигана – нещата може да станат откачени на моменти.

Хората, родени в годината на Дракона, притежават някои от качествата на митичното създание – общителни, приятелски настроени, интелигентни и честни.

Любов

Китайският хороскоп предвижда, че ще имате напредък в любовния живот през тази година! Независимо какъв е статусът ви в момента, ще започнете нова глава в живота си. Подобрете комуникативните си умения през тази година, за да можете да изразите това, което искате от своите отношения. В картите ви са заложени страстни сексуални връзки, както и раждането на дете. Уверете се, че се вслушвате в нуждите на партньора си, за да върви всичко по вода.

Целете се към компромиси, когато настъпи спор. Ако сте необвързани, може да потърсите любов сред приятелите си – може би ще успеете да видите някого от близкото си обкръжение в различна светлина. По отношение на социалния ви живот, увереността ви ще е голяма, което ще ви позволи да имате добри контакти. Не позволявайте на никого да ви предаде и бъдете себе си.

Кариера

Китайският хороскоп предвижда, че тази година ще има мир в кариерния ви живот. Ще имате много време да се съсредоточите върху целите си, тъй като ежедневните ви занимания ще бъдат доста леки. Също така ще имате свобода да споделите креативните си идеи през тази година. Това може да бъде забелязано и от наставниците ви! Просто следвайте ежедневната си рутина, а в свободното си време се грижете за творческите си идеи – в противен случай може да си навлечете неприятности.

Финанси

Астрологията прогнозира, че през тази година можете да имате известни финансови проблеми, но нищо, което не можете да преодолеете с лекота. Това е чудесен период за инвестиции. Може да се наложи да се справите с неочаквани разходи, затова се опитайте да спестявате. В края на годината ще получите известен бонус.

Здраве

Ще се чувствате много спокойни през годината на Кафявия земен глиган. Това ще ви помогне да избегнете травми, свързани със стреса. Посещавайте редовно лекаря и зъболекаря си. Добра идея е да си направите кръвни изследвания. Старайте се да бъдете спокойни – стресът е последното нещо, от което се нуждаете.

 

 

ЗМИЯ: Родените през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 или 2013.

Тази година ще бъде доста спокойна за вас и ще имате много време, за да си почивате. Освен това нещата ще ви се случват с по-голяма лекота от обичайното, а комуникативните ви умения ще се подобрят.

Хората, родени в годината на Змията, имат силни инстинкти, те са интелигентни и дипломатични, могат да бъдат остри и хитри. Всички тези черти ще им помогнат през годината на Кафявия земен глиган.

Любов

Прогнозите за 2019 година показват, че трябва да преосмислите какво искате от връзката си. Ако вече имате такава, е добре да поговорите с партньора си за нещата, които желаете. Нужно е да направите известни компромиси, за да бъдете щастливи. Може да става въпрос за бременност – просто взимайте внимателно обмислени решения. Ако сте необвързани, това е чудесен период за краткотрайни връзки. Флирт, секс, каквото и да е – сега му е времето.

Може да изпитвате желание да приключите някои от отношенията си през годината на Глигана, но не би било трудно да откриете нови. Дайте воля на страстта си през тази година – не позволявайте на никого да ви дърпа назад. Змиите ще бъдат доста заети с половинките си през 2019 година.

Но не забравяйте да прекарвате време със семейството и приятелите си. На тях може и да не им допадат вашите импулсивни действия, но може и да имат подходящ съвет, който да ви е от полза. Приятелите и роднините ви може да не споделят вашето мнение, затова просто им помогнете да го разберат.

Кариера

Хороскопът предвижда, че ще сте заети в кариерата си през тази година. Трябва да останете съсредоточени и отдадени, за да постигнете целите си. Стойте настрана от конфликти в работата – иначе можете да си навлечете неприятности. Ако имате идеи, опитайте се да ги обясните по директен начин. Не действайте импулсивно! Може да получите нови работни оферти или бизнес предложения до края на годината на Глигана.

Финанси

Според прогнозите е възможно да изпитате известни финансови затруднения през тази година. Не се напрягайте твърде много – може да се разболеете! Опитайте се да не позволявате на тревогите да ви завладеят. В средата на годината ще имате по-голям приход, но използвайте средствата, за да изплатите дълговете си.

Здраве

Ще сте особено здрави през първата четвърт от периода. Това е страхотен момент да започнете да се занимавате със спорт или редовни тренировки. Ще имате много енергия и ще се чувствате некомфортно, ако не я използвате. Колкото повече тренирате, толкова по-добре ще се чувствате. Може да се разболеете през зимата.

 

 

КОН: Родените през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 или 2014.

Според прогнозите тази година естествените ви умения ще блестят и ще имате повече време да поработите върху тях. Увереността ви е изключително важна през годината на Кафявият земен глиган. Запазете си я и ще просперирате в много аспекти от живота си. Нещата ще ви вървят с лекота във всеки един аспект, ако успеете правилно да разпределите силите си.

Представителите на зодия Кон имат някои сходни качества с благородното животно: енергичност, любезност, активност, интелект, разбиране и общителност. Всички тези черти ще окажат влияние върху успеха на вашата 2019 година.

Любов

Хороскопът предвижда, че в началото на годината ще усетите допълнителна искра във връзката си. Вие ще бъдете водещата сила в отношенията си, а не вашата половинка. Това обаче не означава да пренебрегвате мислите и чувствата ѝ! Ако сте необвързани в началото на 2019 и искате да промените този факт, започнете да излизате по-често и опитвайте нови неща.

Ако искате добри отношения, прекарвайте повече време с хората, за които ви е грижа. Това е добра година за намиране на любов и приятелства.

По отношение на семейството, трябва да разговаряте внимателно с тях през годината на Глигана. Ще приемат нещата по-чувствително. Следвайте каквито и “правила” да има, когато сте заедно с роднините си. Опитвайте се да ги впечатлявате.

Кариера

Хороскопът предвижда, че тази година социалните ви умения ще ви помогнат да напреднете в работата. Ще трябва да работите с много други хора, затова се старайте да бъдете екипен играч. Ще получите голям проект или пък много малки. Ако можете да се съсредоточите, ще успеете да се справите. Работата ви ще стане по-трудна през последните месеци от периода.

Финанси

Според прогнозите тази година ще ви бъде късметлийска по отношение на финансите. Няма да се налага да живеете от заплата до заплата. Ще имате достатъчно пари, за да изплатите част от дълговете си. Няма да имате достатъчно пари, за да спестявате, но поне ще подобрите финансовото си положение за другата година.

Здраве

През тази година ще имате повече енергия, което означава, че ще можете да тренирате повече. 2019 е особено благоприятна да се включите в някакъв спортен отбор или пък да тренирате в група. Чудесен период е и да се отървете от лошите навици. Спрете цигарите, започнете диета и се захванете с отпускащи неща като йога и медитация.

 

 

КОЗА: Родените през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 или 2015.

Хороскопът за 2019 година предвижда, че ще имате повече свобода да правите нещата, които искате. Комуникативните ви умения ще се засилят, което ще ви помогне по-добре да казвате на хората от какво се нуждаете – така също и ще получавате по-лесно това, което искате! Това ще бъде една от най-големите ви сили в годината на Глигана!

Представителите на зодия Коза са социални, интелигентни, артистични, креативни и грижовни. Всички тези качества ще им помогнат през новата 2019 година.

Любов

Астрологията предвижда, че Козите може да търсят повече романтика във връзката си в началото на 2019 година. Ще трябва да откриете това, което искате от отношенията си. Комуникирайте своите желания и нужди с партньора си и слушайте какво ви казва и той.

През втората половина на годината на Кафявия глиган, Козите ще искат по-често да са активни в леглото с половинката си. Нивата на страст са високи и ако сте необвързани, това е перфектния момент да си намерите партньор. Всякакви връзки, започнати през този период, ще са скоростни, но краткотрайни. Като цяло ще бъдете по-общителни през тази година. Женените двойки могат да поработят за бебе, ако са сигурни, че го искат.

Вероятно ще си създадете нови приятелства или ще подсилите връзката си с хората, които вече са част от живота ви. Мислете преди да действате пред хората, за които ви е грижа – в противен случай може да нараните чувствата им.

Кариера

Според прогнозите ще влагате много голяма част от енергията си в работата през тази година. Ще трябва да се съсредоточите и да свършите повече от обичайното. Ще ви е по-лесно, ако работите заедно с колегите си. Бъдете учтиви с по-високопоставените от вас – ще ви е от полза на по-късен етап. Покажете ясно, че сте отборен играч, но сте способни и на лични творчески идеи.

Финанси

Хороскопът предвижда, че тази година ще се сблъскате с много неочаквани разходи. Спестявайте пари, за да сте подготвени, когато това се случи. Бюджетът ви ще бъде стабилен, ако планирате грижливо.

Здраве

През първата половина от годината енергийните ви нива ще бъдат стабилни. Ще се чувствате оптимистично и ще подхождате сериозно към нещата, които искате. Ще имате желание да правите неща, които да подобрят здравословното ви състояние. Тренирайте редовно, хранете се добре, наспивайте се и намалете стреса до минимум.

 

 

МАЙМУНА: Родените през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 или 2016.

Хороскопът предвижда, че годината на Кафявия земен глиган ще ви даде много време, за да вършите нещата, които обичате. Уверете се, че сте се съсредоточили върху целите си и ще бъдете много щастливи, когато ги постигате. Ще ви изникват нови възможности, които ще ви помогнат да успеете.

Представителите на зодия Маймуна са общителни, интелигентни, адаптивни, грижовни, обичат забавлението и самите те са много забавни.

Любов

Прогнозите предвиждат, че тази година ще се сблъскате с предизвикателства във връзката си. Това може да направи нещата по-вълнуващи или пък по-стресиращи. Нещата ще бъдат трудни до пролетта – ако успеете да задържите връзката си дотогава, остатъкът от годината ще е чудесен. Ако не успеете – е, може да е за добро.

През лятото, ако все още имате връзка, нещата ще вървят много по-гладки и романтиката ще е водеща във връзката ви. Уверете се, че разбирате нуждите на партньора си и му споделете своите. Ако търсите любов, огледайте се в приятелския си кръг.

Китайският хороскоп показва, че ще ви е притеснено около приятелите и роднините. Това не е най-добрата година в социален смисъл. Ще ви бъде по-лесно да разговаряте с деца, отколкото с възрастни. Планирайте внимателно нещата, които ще кажете.

Кариера

Астрологията предсказва, че през първата четвърт от годината, ще ви е по-натоварено в работата от обичайното. Трябва да разпределяте правилно енергията си, за да не се стресирате. Бъдете организирани и ще ви бъде много по-комфортно.

Приемайте всяка една нова бизнес възможност, която се появи пред вас, дори и да сте заети. Ще доведе до успех и напредък в кариерата си. Показвайте какво знаете пред колегите и шефовете си. Може да ви създаде нови приятелства или дори да си заслужите бонус.

Финанси

Според прогнозите ще имате достатъчно пари за нещата, от които се нуждаете и които желаете. Това е идеално време да подобрите дома и мебелите си. Но не прекалявайте, защото може да изникне още нещо и да задлъжнеете. Към края на годината е добре да спестявате пари и да помислите за какво да ги отделите следващата година.

Здраве

Тази година ще имате достатъчно енергия, за да свършите необходимото. Ще ви се наложи да положите малко повече усилия, за да бъдете щастливи. Никой няма да го направи вместо вас. Не се затваряйте от света, излизайте навън и се занимавайте със спорт. Опитайте нови здравословни храни, за да поддържате добро здраве.

 

 

ПЕТЕЛ: Родените през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 или 2017.

Според прогнозите е важно да се придържате към нещата, които познавате през тази година. Ако сте работили върху хоби или проект през последните години, продължавайте в този дух – вероятно точно това ще ви прави щастливи и задоволени. Ще се наложи да поработите върху социалните си умения, но освен това няма да се наложи да промените много през годината на Глигана. Новите възможности дебнат отвсякъде – използвайте инстинктите си, за да сграбчите добрите и да откажете лошите.

Представителите на зодия Петел обичат да поемат рискове, но са разумни, работят усърдно, спонтанни са, леко шумни, стилни и практични. Всички тези черти ще оформят тяхната 2019 година.

Любов

Прогнозите предвиждат, че е възможно да направите известни промени в любовния си живот в началото на годината. Но всички те са за добро. Любовният ви живот ще бъде доста спокоен – 2019 не е година на спорове и конфликти за вас. Трябва да се уверите, че полагате достатъчно усилия във връзката си, ако очаквате да ви провърви. Има шанс за бременност.

Вложете всичките си усилия в романтичния и сексуалния си живот и се уверете, че и половинката ви прави същото. С течение на месеците връзката ви ще се развие – както и самите вие. Разговорите ви със семейство и приятели няма да са особено напрегнати, но поработете върху комуникационните си умения.

Опитвайте се да казвате нещата ясно. Недоразбирането може да доведе до конфликти с приятели и роднини. Също така ще създадете нови приятелства.

Кариера

Хороскопът предвижда, че ще сте по-натоварени в работата. Уверете се, че сте съсредоточени върху бизнес проектите и личните си цели, тъй като в противен случай ще изостанете. Това може да ви доведе неприятности и най-лесният начин да ги избегнете, е като станете по-организирани. Може да ви помогне, ако работите повече с колегите и шефовете си. Не се бойте да потърсите помощ или да се представите на нови хора. За най-добри резултати, опитайте се да планирате месеца предварително.

Финанси

Според астрологията финансовото ви положение през тази година ще бъде по-добре. Може да имате малки неочаквани разходи тук-там, но нищо, което да ви доведе до банкрут. Следете внимателно парите си и планирайте внимателно големите покупки. Изплащайте дълговете си, ако се сдобиете с допълнителни пари. Ще ви помогне да влагате пари в хобитата си.

Здраве

Здравето и енергията ви ще са на приливи и отливи през тази година. Трябва да си почивате, за да се поддържате на възможно най-добро ниво. Тренирайте, когато имате енергия и винаги внимавайте какво ядете. Съсредоточаването върху физическото и менталното ви здраве е нещо много важно през годината на Глигана.

 

 

КУЧЕ: Родените през 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 или 2018.

Хороскопът за 2019 година предвижда, че годината на Кафявия земен глиган ще бъде динамична за вас! Ще си намерите ново хоби или ще промените мнението си по някои теми. Това е чудесен период да се водите от инстинктите си и да не чакате и миг повече, ако искате да направите нещо. По природа вие сте човек, който може да постигне всичко, което си науми. Също така ще искате да постигнете баланс във всички сфери на живота си. В началото на годината ще бъдете благословени с повече енергия, но не привиквайте с това.

Представителите на зодия Куче споделят много от чертите на любимите животни на хората. Те са лоялни, имат обострени инстинкти, учат се лесно от грешките, мили са и много честни. Тези качества са много важни и ще ви помогнат да постигнете възможно най-много през годината.

Любов

2019 е годината на любовта за вас! Ако вече имате връзка в началото на годината, тя ще стане много по-страстна и сериозна. Може дори да поискате да отидете на следващото ниво. Добре е да намерите нещо, на което и двамата с половинката ви се наслаждавате и да се занимавате с него.

Връзката ви ще бъде страхотна, като само през май и юни е вероятно да възникнат спорове. Периодът е добър и ако сте необвързани – ще бъдете много страстни, което ще привлече нови хора в живота ви. Това може да доведе до сериозна връзка или краткотрайни афери, според това, което ви привлича.

Прогнозите сочат, че всичко зависи от хората, които срещате. Независимо какъв е статусът ви в момента, бъдете гъвкави и отворени към нови неща. Избягвайте да взимате големи решения със семейството и приятелите си, тъй като е възможно нещата да не потръгнат. Не давайте пари на заем, нито пък се жертвайте заради някого. Може да звучи грубо, но е за ваше добро.

Кариера

Хороскопът предвижда, че увереността е ключът към всичко в работата ви през тази година! Колкото по-уверени сте, толкова по-вероятно е да бъдете забелязани от шефовете си. Но не забравяйте да работите и върху целите си, ако искате да ги постигнете навреме. Най-добрият начин да го постигнете е като си направите график. Ако сте организирани като цяло, ще постигнете много и в бизнеса си, ако имате такъв. Работете по едно нещо, ако ви е възможно – ще постигнете по-добри резултати, отколкото с мултитаскинг.

Финанси

Прогнозите сочат, че трябва да внимавате с финансите – в противен случай може да си навлечете проблеми. Колкото повече усилия полагате да поддържате бюджета си, толкова по-малко вероятно е да задлъжнеете. Съсредоточете се върху това, което ви е необходимо, вместо върху това, което желаете.

Здраве

Астрологията показва, че с течение на годината ще е добре да забавите темпото си – в противен случай ще се преуморите. Колкото повече общувате с други хора и правите нещата, които обичате, толкова по-добро ще е менталното ви здраве. Можете да комбинирате това с физическото си здраве, ако се присъедините в групов спорт или някакъв отбор. Отделяйте време да си починете и да се погрижите за себе си. Това не трябва да е трудно. За повечето представители на зодия Куче здравето ще е на отлично ниво през годината на Глигана.

 

 

ГЛИГАН: Родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007.

Тази година ще е изцяло посветена на личностното усъвършенстване. Трябва да използвате свободното си време, за да се подобрите по един начин или друг. Периодът е благоприятен за придобиване на нови умения, затова може да започнете точно с това.

Представителите на зодия Глиган са умни, мили, полезни, стабилни и приятелски настроени. Тази година тези качества ще им помогнат да постигнат баланс в живота си, както и да организират и да планират за бъдещето.

Любов

Хороскопът за 2019 година предсказва, че ще сте по-уверени и социални през тази година – това ще е благоприятен период за романтика. Трябва да подобрите социалните си умения, ако искате нещата да вървят, независимо дали сте необвързани или имате половинка. Ако сте във връзка, уверете се, че можете ясно да покажете какво искате от отношенията си, но се вслушвайте и в думите на партньора си. Това е особено важно, ако планирате бебе.

Прогнозите предупреждават, че ако сте необвързани, ще трябва да се запознаете с нови хора и да бъдете очарователни, ако искате връзка. Опитайте се да научите повече за партньора си през тази година – това е по-важно от сексуалната съвместимост и може да направи нещата по-интересни. Вероятно ще сте по-импулсивни през тази година. Това е чудесно по отношение на новите приятелства, но не и когато сте с роднините си. Наблюдавайте поведението си, тъй като някои хора могат да ви съдят сурово.

Кариера

Годишната прогноза сочи, че времето ви в работата ще минава по-бавно, отколкото предходната година. Това отчасти се дължи на факта, че ще имате по-малко работа от обичайното, но пък това ви дава възможност да научите повече. Колкото повече знания имате, толкова по-вероятно е да ви забележат и повишат. Научаването на нови умения е важно през тази година, а най-благоприятният период е лятото. Ако имате добри идеи, споделяйте ги с шефовете си – може да им допаднат.

Финанси

Годината на Глигана ще е късметлийска за вас по отношение на парите, но само ако знаете как да разполагате с тях. Харчете само за това, което ви е необходимо и не прахосвайте средства в началото на годината. Началото на пролетта е чудесен период за инвестиции. След това спестявайте парите си, след като заплатите задълженията си, но си отделяйте и средства, за да се поглезите.

Здраве

В началото на годината ще имате много енергия, а това е чудесно, защото ще бъдете доста заети. Нещата, които са ви били трудни в миналото, сега ще ви се струват фасулска работа. Отдъхнете си в края на годината, тъй като енергийните ви нива ще спаднат. Консумирайте повече органична храна, прекарвайте време сред природата и се занимавайте с физическа активност, за да бъдете здрави. Стоенето у дома и тъпченето с вредна храна няма да ви помогне! Грижете се за себе си.

 

Прочути личности, родени в годината на Глигана

Уди Алън, Фред Астер, сър Ричард Атънбъро, Хъмфри Богарт, Мария Калас, Оливър Кромуел, Ралф Уолдо, Емерсън, Уи-лям Рандолф Хърст, Ърнест Хемингуей, Хенри VIII, Алфред Хичкок, Елтън Джон, Карл Юнг, Хенри Кисинджър, Джон Макенроу, Роналд Рейгън, Джон Д. Рокфелер, Алберт Швайцер, Стийвън Спилбърг, ОГИ НОВАКОВ.

  • Глиганът е роден под знака на честността. Той е внимателен и отзивчив и широко известен с дарбата си на умиротворител. Мрази всякакви разправии и кавги и обикновено прави всичко възможно, за да изглади противоречията и да помири враждуващите.
  • Глиганът умее да разговаря, обича да говори открито, без никакви заобикалки. Ненавижда лъжата и лицемерието. Непоколебимо вярва в справедливостта, в законността и порядъка. Въпреки тези свои убеждения обаче Глиганът е много толерантен и винаги е готов да прости на сгрешилите. Той не е завистлив, нито отмъстителен.
  • Почти винаги се радва на успех и популярност в обществото. Обича компаниите, както и колективната работа. Където и да членува – в клуб или общност, той винаги е лоялен и на него може да се разчита почти за всичко. Глиганът е отличен организатор на благотворителна дейност и голям защитник на хуманни каузи.
  • Той е много трудолюбив и много съвестен в работата си, но преди всичко е ценен и уважаван заради своята честност и неподкупност. На младини със сигурност ще си опита късмета в повече от една и доста различни една от друга професии, но обикновено ще се чувства най-добре там, където ще може да бъде от полза за другите. Всеотдайно се раздава за общото благо и затова го обичат както колегите, така и работодателите му.
  • Глиганът има тънко чувство за хумор и е готов да посрещне всяка ситуация с усмивка, уместна шега или остроумен коментар. Обича да забавлява приятелите си и да им угажда, може би затова много хора, родени в годината на Глигана, се ориентират към шоубизнеса, изпълнителските изкуства или печелят слава в най-различни други сфери на живота.

За жалост не са малко онези, които гледат да се възползват от добродушието и щедростта на Глигана. Много му е трудно да казва „не” и макар че не обича да срязва хората, в негов интерес е по-често да отсича, че „всичко си има граници”. Глиганът може да бъде твърде наивен и лековерен, но ако разбере, че е бил коварно предаден, със сигурност ще вземе мерки това да не се повтаря и ще се опита да стане по-самостоятелен. Много Глигани стават импресарски агенти или пък сами изграждат блестяща кариера, особено след някакво разочарование на млади години. И макар че що се отнася до пари, Глиганът да е винаги много щедър, по принцип не му липсва проницателен поглед върху финансовите дела и повечето Глигани са богати хора.

Друга типична черта на Глигана е способността му сравнително бързо да се съвзема от всякакви неудачи. Вярата и силният характер винаги го изправят на крака. Ако си постави някаква цел или си науми нещо, което иска да постигне, той ще го преследва с невероятна упоритост и решителност. Освен че е упорит, Глиганът е също така и инат. Внуши ли си нещо, никой и нищо не може да му го избие от главата.

Въпреки че е неизтощим в работата си, той знае как да си почива. Обича удоволствията и щедро пилее спечелените си с труд пари по луксозни курорти и скъпи ресторанти (защото Глиганът умее да се наслаждава на добрата храна и хубавото вино) или по други най-различни развлечения. Той обича и интимните събирания в отбрано общество и ако хората му допаднат, бързо се превръща в душата на компанията. Но на големи приеми и сред непознати обикновено се затваря в себе си.
Глиганът обича лукса и затова къщата му обикновено е обзаведена с всички възможни удобства и най-новите домакински уреди. Предпочита да живее извън града и да има голяма градина, защото е запален и опитен градинар.

Глиганът се радва на големи успехи сред противния пол и обикновено не се успокоява, преди хубаво да се е наживял. Но задоми ли се веднъж, се превръща в много верен и грижовен партньор, особено подходящ за онези, родени под знака на Козата, Заека, Кучето, Тигъра, а също така и Глигана. Благодарение на приятния му и лек характер той може да установи добри отношения и с всички останали знаци от китайския Зодиак с изключение единствено на Змията. Змията обикновено е лукава, потайна и много предпазлива, което никак не допада на откритата и честна природа на Глигана.

Жената Глиган е изцяло отдадена на децата и съпруга си. Грижи се нищо да не им липсва и тези грижи сами по себе си й доставят удоволствие. Домът й е или много чист и подреден, или точно обратното – ужасно разхвърлян. Странно, но при жените глиган няма средно положение – те или обичат домакинската работа, или я ненавиждат. Жената Глиган обаче притежава големи способности като организатор и това нейно качество в комбинация с открития й и прям характер й помага да осъществи всички цели, които си поставя. Тя е любеща и добродетелна съпруга. Освен всичко друго умее да се облича с вкус.

По правило Глиганът има късмет в живота и рядко изпада в бедствено положение. Ако не разреши на другите да се възползват от доброто му сърце и ако без страх и колебание потърси признание за своите способности, той ще живее заобиколен от верни приятели, ще помогне на много хора и ще спечели възхищението на много други.

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *