ГОБЛЕНИ 5D ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС

НОВИ ПРОДУКТИ ОТ МОЕТО ТВОРЧЕСТВО

АВТОРСКИ ГОБЛЕНИ – ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС

Дизайнерска живопис от ново поколение

 

Здравейте, приятели и любители на гоблените – диамантена живопис. И всички, които ми пишете с желание да има диамантени гоблени по мои картини!

Авторските гоблени – диамантена живопис по мои картини ще са създадени с професионален дизайн, съобразен с лесен и приятен начин за направата им от клиента. Преди пускането на всеки нов продукт ще има пълна информация за дизайна и всичко необходимо за него.

© Всеки АВТОРСКИ ГОБЛЕН – ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС притежава Сертификат за автентичност със специфичен, персонален, идентификационен номер. Мой печат и саморъчен подпис на Сертификата за да се гарантира, че е ОРИГИНАЛЕН!
/кражбата на интелектуална собственост е престъпление и се наказва строго от закона на РБългария/

 

 

 

ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС каталожен № OGIdiamond-001

© Всички Авторски права са запазени от Оги Новаков

Заглавие:
“ПОЛЪХ ОТ РОДОПИТЕ”

 

Name:
“BREEZE FROM THE RHODOPES”

 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – натиснете /кликнете/ върху снимката.

 


 

 

ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС каталожен № OGIdiamond-002

© Всички Авторски права са запазени от Оги Новаков

Заглавие:
“ЗАЗОРЯВАНЕ”

 

Name:
“DAWN”

 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ – натиснете /кликнете/ върху снимката.

 

 

 

Където и да сте по целият свят     купете директно от мен красота!
Обещавам, няма да съжалявате!!!

 

Как да поръчате 5D ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС:

ПОРЪЧКА НА 5D ДИАМАНТЕНА ЖИВОПИС: За да поръчате избраната от Вас 5D Диамантена Живопис е необходимо да решите какъв ще е размера и др. подробности. Цената на всяка 5D Диамантена Живопис е посочена за съответния размер. Всичко е включено в цената с изключение на доставката.

След като предварително се свържете с мен за поръчка, Вие трябва да ми посочите: име, точен адрес и телефон за връзка. Уточняваме подробностите за това, което сте избрали да закупите и кога желаете да го получите.

Подготовката на пратката отнема 3-4 работни дни (но могат да се направят и изключения). И така пратката е готова за изпращане. Ако имате някакви въпроси, или нещо неясно не се притеснявайте да се свържите с мен. Ще се радвам да помогна!

Ако проявявате интерес към моето творчество, свържете се с мен – Оги Новаков.

телефон: 0896822950 Моля, обаждайте се без притеснение за всякакви въпроси свързани с творчеството ми.

имейл: ogipaint59@abv.bg

на КОНТАКТ С МЕН

на лични съобщения във ФЕЙСБУК тук >>> https://www.facebook.com/ogi.novakov

 

 

Как става доставката:

За България:

След предварителна уговорка с мен, Вие сте ми посочили име, точен адрес и телефон за връзка. Доставката се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж до офис или до посоченият от Вас адрес. Прилагам задължително опция преглед при получаването.
Вземат се специални мерки за защита на пратката.
Всяка пратка е професионално опакована и се изпраща по избраният от Вас начин, за да се гарантира, че ще пристигне навреме и в перфектно състояние. 100% застрахована, доставена на адреса, който Вие предоставяте.

*Всички разходи по доставката се заплащат от купувача. /моля, свържете се с мен, ако желаете да попитате за сумата на тези разходи/

За повече информация моля, прочетете нашите правила!

За друга държава:

След предварителна уговорка с мен, Вие сте ми посочили име, точен адрес и телефон за връзка. Всяко закупено произведение, при изпращане на адрес в друга държаява изисква няколко дни допълнителна подготовка. Вземане на сертификат за износ през граница, пакетиране и др. Избраното от Вас произведение се подготвя и изпраща след получаване на заплащането от Ваша страна по избраният от Вас начин и се доставя чрез куриерска фирма. Доставка обикновено отнема около 5-9 работни дни, в зависимост от това до къде пътува.

*Всички разходи се заплащат от купувача. /моля, свържете се с мен, да уточним предварително сумата на тези разходи/

 

Начини на плащане:

Плащането може да направите чрез:

*ПейПал *Уестърн Юниън *Изипей *Фастпей

наложен платеж по куриер *Еконт *Спиди *Банков превод на банкова сметка *

Уважаеми ценители на изкуството, при плащане приемам плащане чрез Пей Пал, Уестърн Юниън, Изи Пей, Фаст Пей, Банков превод, както и чрез наложен платеж по куриерска фирма. Плащането се извършва по предварителна уговорка с мен за избраният от Вас начин.
Щом направите плащането, веднага ще бъда в състояние да подготвя и изпратя избраното произведение към Вас. Или както по-горе е описано, при доставка от куриерска фирма с наложен платеж, пратката се заплаща от Вас заедно с доставката на място на самият куриер. Преди заплащане имате право да отворите и проверите избраната от Вас доставка.

Такси за доставка включват обработка и опаковане, както и пощенски разходи.
Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката.
Стойността на доставката варира в зависимост от адреса на изпращане.

*Повече за ПейПал може да научите тук >

 

Как да направите рекламация:

Всякакви ПОВРЕДИ или връщане ще бъдат разгледани за всеки отделен случай, така че да има максимална удовлетвореност към клиента.
Моля свържете се с мен възможно най-бързо след получаване на Вашият продукт.

* Важно! Предявяването на рекламация не трябва да става по-късно от деня на получаването и установяване на несъответствието пред доставчика!

* Важно! Транспортните разходи при връщане на закупеното, когато клиентът е решил да се откаже от продукта, се заплащат от купувача.

ГАРАНЦИЯ за изключително високо качество и дълготрайност. Лично отговарям за всяко мое произведение. Ако не сте доволни от качеството, може да върнете закупеното и да получите парите си обратно.

 

 
 

ПОРЪЧКА, ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ може да прочетете тук > „ПРОДАЖБА И ЦЕНИ“
Ще съм благодарен да споделите за моето творчество с Ваши приятели! Всички, на които им допадат моите картини, могат да ми изпратят покана за приятелство. С радост ще приема.
Това е моята страница във Фейсбук https://www.facebook.com/Ogi.Novakov.Art/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.